Lind fëmija me bisht në Pakistan

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 27-09-2012

1

Në ditët e sotme lindin foshnje me mutacione të ndryshme që janë me të vertetë të çuditshme, por të lindë një fëmijë me bishtë është e jashtëzakonshme.

Ngjarja e jashtezakonshme ka ndodhur në Pakistan, ku ka lindur fëmija me bishtë.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg

“World Ultra Wealth”: Ne Shqiperi 55 persona me mbi 7 miliarde dollare

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-09-2012

0

Sipas ketij raporti, Shqiperia ka plot 55 individe super te pasur, te cilet ne total posedojne nje pasuri prej 7 miliarde dollaresh.
Pjese e ketij raporti jane te gjithe ata individe qe zoterojne nje pasuri neto me mbi 30 milion dollaresh amerikane.

Ne bote
Ne bote ka aktualisht 187.380 njerez ultra te pasur. Kjo shifer ka pesuar nje rritje me 0.6% ne krahasim me vitin e kaluar.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg

A do të dëshmojnë një ditë shkencëtarët (mos)ekzistencën e Zotit

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-09-2012

0

Gjatë disa shekujve të fundit shkenca gradualisht është duke marrë primatin ndaj besimit tradicional në ekzistimin e Zotit.

Shumica e asaj që dikur ka qenë misterioze, siç është ekzistenca e racës njerëzore, kushtet e përkryera për jetë në tokë dhe funksionimi i gjithësisë, sot mund të shpjegohen me biologji, astronomi, fizikë dhe degët tjera të shkencës.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg

Kërkonin bombë, por gjetën një të porsalindur

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-09-2012

0

Një grup ushtarësh polakë të ISAF-it në Afganistan janë kapur plotësisht në befasi, kur po ekzaminonin një pako të dyshimtë për bombë, por në të gjetën një fëmijë të porsalindur.

Ngjarja ka ndodhur në veri-lindje të provincës Kunar, ku ushtarët kujtuan se kishin gjetur një bombë për ta caktivizuar, ndërsa aty ndodhej një foshnjë, jo më shumë se dy ditëshe.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg

Moda e ballit të fryrë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-09-2012

0

Një modë e re dhe shumë e çuditshme po pushton Japoninë. Të rinjtë fryjnë pjesën e ballit me një solucion fiziologjik të quajtur salinë dhe shtypin me gishtin e madh qendrën e enjtjes duke krijuar një formë shumë të frikshme.

Rezultati dramatik i trajtimit prej dy orësh zgjat 16-24 orë pasi trupi e përthith këtë solucion kripor dhe balli rikthehet në formën e mëparshme. National Geographic ka transmetuar një emision ku jep procesin që kryhet për këtë transformim.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg

Rrefen tradhtite ne “show”, i fejuari e vret

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-09-2012

0

Nga spektakël tepër popullor është shndërruar në shkak për kryerjen e një vrasjeje në Peru. Në “El Valor de la Verdad” (Vlera e së vërtetës), konkurrentët u përgjigjen pyetjeve të sikletshme dhe një “makinë e së vërtetës” u zbulon gënjeshtrat. Sa më sekrete intime janë të gatshëm të rrëfejnë, aq më shumë rritet çmimi.

Kështu, një 19-vjeçare e quajtur Ruth Thalía Sayas është detyruar të rrëfejë jetën e saj të dyfishtë (7 korrik), të përbërë nga njëra anë prej jetës që bënte me të fejuarin e saj dhe nga ana tjetër nga tradhtitë e shumta si rrjedhojë e punës “sekrete” si një balerinë në lokalet e natës.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg

Biznesmeni që shkon në punë duke… fluturuar

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-09-2012

0

Jeremy Paxton është një person i cili nuk shkon në punë si gjithë të tjerët, duke ecur, me makinë, autobus apo biçikletë. Biznesmeni britanik fluturon me xhetin e tij të personalizuar, të njëjtë në ato që shihen në filmat fantastiko-shkencorë.

Aparati i tij përdor ujin për tu ngritur deri në 10 metra lartësi dhe arrin shpejtësinë maksimale 40 km/h.

Publikoje ne:
 • Postoje tek Kapsit
 • Bookmark tek RuajFaqet
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Facebook
 • Digg