Syzet për lexim të Hitlerit shiten 4800 euro

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 05-10-2011

0

Shtëpia për ankande Herman Historica Munich këto ditë në Munih organizon një ankand që ka zgjuar interesim
të madh.

Në ankand janë vënë mjetet për përdori ditor që i përdorte Adolf Hitleri, në shitje do të jenë taketukja e argjendtë, luga  për sheqer me stemën e Rajhut,kriporja dhe takëmi i argjendtë për gjellë me inicialet AH.

Syzete Adolfit do të ofrohen me çmim 4800 euro e pritet që vëmendje të madhe të tërheqë edhe botimi special i ditarit “Mein
Kampf” me përkushtimin personal për Rudolf Hesin: “Bashkudhëtarit tim besnik Rudolf Hesit nga Adolf Hitleti – Munih, 17 tetor, 1925.”, çmimi fillestar i të cilit
është 5000 euro.

 

Publikoje ne:
  • Postoje tek Kapsit
  • Bookmark tek RuajFaqet
  • Postoje tek Ngjarjet
  • Facebook
  • Digg

Komentoni këtë kuriozitet